Contemporary Office Refurbishment

Fit-Out Works

New glass wall partitions have created a new and generous open space for staff at the newly refurbished Blackburn offices with a branded feature blue curved wall separating the visitor from the main private working space.

Set aside from their main working space Altitude Interiors formed a boardroom and a smaller private meeting room for clients along with a break-out area.

Installation included; all new flooring, lighting,  decoration, air conditioning, white roller blinds and brand new ‘walnut’ office furniture from GGI Office furniture which presented an overall fresh and contemporary finish. Handelsbanken brand colours were incorporated into the scheme along with their graphics outside and inside.

The entrance area was also refreshed with new carpets, lighting and decoration for their landlords which added to an overall impressive entrance to the new offices.

ENQUIRE NOW

We will get back to you as soon as we can.

RECENT CLIENTS

 Glass Splashback Bathroom, Altitude Interiors, Blackburn + See More

NEWSLETTER SIGN-UP

sign up
Glass Partitions