Office Refurbishment with Glass partitions

Altitude Ltd completed a full turnkey solution for an office refurbishment for a Blackburn based company which was growing fast and needed more space. Their specific brief was to have office glass partitions instead of solid walls.

Once the design was agreed we stripped out the office from all fixtures and fittings, ensuring that this was done whilst the business still operated.

We then installed new glass partitioning for meetings rooms and individual offices to create a contemporary, fresh, open office working space.

All new office furniture was installed which included tall wall storage, gloss white workstations and a stunning glass boardroom table with leather chairs.

The high gloss black kitchen in the break-out space added to the stunning visual graphic in the seating area, along with a contemporary Polyflor flooring.

The full renovation of existing toilets with fully tiled walls and contemporary fittings completed the scheme with the final touch of incorporating their new branding into the scheme with graphics on the glass and on the new bespoke reception walnut wall.

Related article:

Office Glass Partitions


ENQUIRE NOW

We will get back to you as soon as we can.

RECENT CLIENTS

 + See More

NEWSLETTER SIGN-UP

sign up
Glass Partitions